Nalazite se ovdje:

Zemljište (127)

Grižane - Općina Vinodolski općina Građevinsko zemljište, pravokutnog oblika, veličine 680m2, smješten uz asfaltni put. Sa zemljišta se pruža djelomičan pogled na more. Mogućnost gradnje obiteljske kuće ili kuće za odmor u funkciji turističkog najma, budući je Vinodolska općina prepoznata po ruralnom turizmu.
71.000€
OTOK KRK, OMIŠALJ, u prodaji je građevinsko zemljište površine 768m2. Zemljište je očišćeno i ravno, spremno za gradnju. Građevinska dozvola je u izradi. U projektu je predviđena stambena zgrada sa četiri stana, na dvije etaže.
114.000€
VIŠKOVO, SROKI, u prodaji je građevinsko zemljište površine 1476m2. Nalazi se u okruženju obiteljskih kuća te je sva potreban infrastruktura u neposrednoj blizini.
85.000€
POLJANE, u prodaji je građevinsko zemljište pravilnog oblika, deklarirano kao livada. Priključci struje i vode su u blizini terena.
112.000€
DELNICE, LUČICE, u prodaji je građevinsko zemljište površine 6919m2. Mogućnost parceliranja na terene sa manjim površinama. Okruženje obiteljskih kuća, ali dovoljno udaljeno za vlastitu privatnost i mir.
180.000€
DELNICE, u prodaji je građevinsko zemljište površine 1380m2. Do glavne ceste je udaljeno oko 40-tak metara, sa blagim usponom. Zemljište je deklarirano kao livada, a u naravi je mlada šuma i nisko raslinje. Potrebna infrastruktura, struja, voda, kanalizacija, je na glavnoj cesti.
49.000€
DELNICE, u prodaji je građevinsko zemljište površine 1254m2. Do glavne ceste je udaljeno oko 60-tak metara, sa blagim usponom. Zemljište je deklarirano kao livada, a u naravi je mlada šuma i nisko raslinje. Potrebna infrastruktura, struja, voda, kanalizacija, je na glavnoj cesti.
45.000€
DELNICE, u prodaji je građevinsko zemljište površine 723m2. Do glavne ceste je udaljeno oko 60-tak metara. Zemljište je deklarirano kao livada, a u naravi je mlada šuma i nisko raslinje. Potrebna infrastruktura, struja, voda, kanalizacija, je na glavnoj cesti.
26.000€
KLANA, u prodaji je šumsko zemljište površine 1908m2. Zemljište se nalazi nedaleko od centra Klane i u blizini građevinske zone. Do njega vodi makadamski put. Teren se nalazi uz potok te je obrastao gustom, visokom i kvalitetnom jelovom šumom (veliki potencijal za krovnu građu).
34.500€
KLANA, u prodaji je zemljište u građevinskoj zoni sa prilazom sa asfaltirane prometnice. Zemljište je u naravi oranica, a tako je i deklarirano, a smješteno je u okolini obiteljskih kuća. Sva potrebna infrastruktura je uz teren - struja, voda, kanalizacija, telefon.
16.500€
Novi Vinodolski - zemljište veličine 2106m2 u industrijskoj zoni. Teren ravanog, pravilnog oblika, asfatiran prilaz do terena, smješten uz prometnicu, blizina potrebne infrastrukture. Namjena je građevinsko komercijalna, izgradnja hale, poslovne zgrade, proizvodnje, skladišta, trgovine, suhe marine, i slično. Prilika za investitore.
436.000€
ŠKALNICA, u prodaji je građevinsko zemljište smješteno uz lokalnu prometnicu, sa blizinom potrebne infrastrukture. Teren je ravan i nezahtjevan, i u naravi ga čini livada. Mirna lokacija sa blizinom važnih sadržaja.
57.000€
KASTAV, BRESTOVICE, u prodaji je građevinsko zemljište površine 1080 m2 na vrlo dobroj lokaciji, u zoni poslovno stambene namjene. Zbog veličine terena, trenutno traje postupak parcelacije. Dostupan i idejni projekt kojim je predviđena gradnja dva stana i poslovnog prostora u prizemlju. Prilaz sa lokalne prometnice.
168.000€
KLANA, BREZA, u prodaji je građevinsko zemljište na mirnoj lokaciji okruženo šumom i zelenilom. Zemljište je deklarirano kao livada i pašnjak. Pristup sa lokalne prometnice. Zona vikend turističkih naselja.
57.000€
KASTAV, ŽEGOTI, u prodaji je građevinsko zemljište smješteno uz lokalnu prometnicu, sa valjanom građevinskom dozvolom i plaćenim komunalnim doprinosima. Teren je pravilnog četvrtastog oblika, nakošen prema cesti. Smješten je u okruženju obiteljskih kuća, sa svom potrebnom infrastrukturom u neposrednoj blizini terena. Prodaje se i poljoprivredno zemljište, površine 701m2, koje je smješteno preko puta ove parcele, a koje čini ugodno mjesto za druženje sa manjim zatvorenim prostorom. Cijena za opciju kupnje obje nekretnine je na upit.
110.000€
HRELJIN, u prodaji je građevinsko zemljište sa ruševinom tlocrtne površine oko 60 m2. Ruševina ima ucrtanu površinu od 65m2. Prilaz sa lokalne prometnice.
105.000€
OTOK KRK, PINEZIĆI, u prodaji je poljoprivredno zemljište na mirnoj i tihoj lokaciji udaljeno od mora i plaže oko 1000 metara. Zemljište je deklarirano kao pašnjak, a u naravi je na terenu makija. Pogodno za maslinik. Moguća parcelacija na dvije katastarske čestice.
43.500€
OTOK KRK, MILOVČIĆI, u prodaji je poljoprivredno zemljište sa prilaznim putem. Zemljište je očišćeno i ravno, djelomično omeđeno suhozidima, sa zasađenih 20-tak mladih maslina. Od mora udaljeno oko 1 km.
124.500€
KLANA, u prodaji je građevinsko zemljište sa asfaltiranim pristupom. Potrebna infrastruktura je u blizini, obiteljske kuće u okruženju. Vrlo mirna i šumovita lokacija.
74.000€
Ne možete pronaći ono što tražite? Spremite pretragu!
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.